Marengsbunn:
Del marsipanen i mindre biter og miks det med en blender.
Tilsett eggehviter en av gangen og kjør deigen til en ensartet masse.
Ta 3 stk bakepapir og tegn en sirkel på ca. 24 cm på hvert ark. Smør deigen ut i sirklene.
Bak bunnene (en av gangen) i ovnen på 175 grader i 10-12 min.
Avkjøl uten bakepapir på rist.
Krem:
Pisk eggeplommer, hylleblomstsirup, fløte, sukker, maisstivelse og sitronskall sammen i en gryte. Pisk godt mens det varmes opp og til kremen tykner. Ta gryten av varmen. Del smøret i mindre biter og pisk dem inn i kremen. La kremen bli kald.
Montering:
Legg bunn og krem lagvis med krem på øverste bunn. Pynt med bær.
Tips:
Du kan godt bruke jordbær som pynt hvis du liker det bedre.
Prøv gjerne denne kaken med hylleblomst
Hylleblomstsmak i drinker er veldig populært.
Se våre drinkoppskrifter med hylleblomst
Hvis du bruker hylleblomstsirup i stedet for hylleblomstlikør, får du en drink med lavere alkohol.
Her finner du mange oppskrifter til deilige sjokoladekaker
Her finner du veldig mange kakeoppskrifter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig