Blomkålsuppe er en klassiker. Hvis du vil gjøre en liten vri skal du tilsette timian og sitron. Dermed får suppen en ny dimensjon. Her er oppskriften.
Denne syrlige, fløyelsmyke sitronpaien med søt marengs blir du hekta på.
Grillet, grov pølse trukket i mørkt øl server du i grovbrød med ramsløkaïoli og frisk eple- og sellerisalat. Her oppskriften på alt.
Denne sausen skal du servere til hvit eller rød fisk med dampet spinat, erter, blomkål eller brokkoli.
Disse tertene er det vanskelig å motstå, fylt med vaniljekrem og toppet med blåbær og bringebær. Det er lettlaget også
Denne varianten av vannbakkels er veldig enkelt å tilberede. Du har klar 15 stykker Eclairs før du vet ordet av det.
Cæsarsalat er blitt en favoritt. Den egner seg veldig godt med følge av kylling. Enkelt å lage og som smaker herlig. Her har du oppskriften.
I denne oppskriften får potetsalaten et friskt innslag av urter. Perfekt til tynne skiver av kokt kvalitetsskinke.
Når det står eplekake på menyen, kan det være lurt å velge en fast og litt syrlig sort, for vi vil jo gjerne har et friskt resultat. Også i denne epleostekake
Her har du en vri på den vanlige spagetti med kjøttsaus slik at den minner mer om lasagne. Følg bare den enkle oppskriften og alle rundt bordet vil takke deg.
Gjør som italienerne, stek ishavsrøya med alt det gode de legger til på tallerkenen. Følg oppskriften, og du er garantert et herlig måltid.
Pannekaker kan også gratineres, og de kan til og med ha reker som topping.