Lag enkelt dine egne gode bærpaier på grillen i sommer. Legg litt bær i folie, bland en rask smuldrepai som du smuldrer over, grill og server med kaldrørt vaniljekrem.
Lag enkelt dine egne gode bærpaier på grillen i sommer. Legg litt bær i folie, bland en rask smuldrepai som du smuldrer over, grill og server med kaldrørt vaniljekrem.
Iskake med solbærsorbet, karamellis og smuldrepai er et vinnende konsept. Paideig som bunn, et lag karamellis og avslutningsvis solbærsorbet.
Gi sukkerbrødrestene en omgang på grillen. En enkel, men luksuriøs dessert med bær og herlig hylleblomstkrem.
Å salte eggeplommer er en kinesisk tradisjon som kan brukes i mange også europeiske retter, de tåler fint en måned i en tett boks i kjøleskapet.
Timiangravet ytrefilet av rein serveres med smørstekte rosenkålblader, syltede beter og deilig og frisk persilleemulsjon.
Denne lekre parfaiten - en luftig postei - er utrolig lettlaget og det du trenger til julelunsjen.
Her kommer en iskremfavoritt - nemlig båtis - i stor form, mer som en ispram – alt for at flere skal kunne nyte den samtidig!
Herlige vaniljesnurrer eller -boller som gjør ettermiddagskaffen til en fest. Fyll vaniljesnurrene med dobbelt fyll av vaniljekrem og mandelmasse.
Sitronfromasj med salt crunch er en frisk avslutning på festmåltidet. Lag sitronfromasjen dagen før, og smuldre crunchen over og pynt med revet sitronskall rett før servering.
Semifreddo er en lekker italiensk iskremdessert som ikke krever iskremmaskin. Denne nydelige desserten er smaksatt med rosevann og pistasjnøtter.
Denne oppskriften på den franske klassikeren (Toulouse-utgaven) er hentet fra kokeboken Cuisine Francaise av 1971.
Silviakake med smak av kardemomme og glasur som smakar brunet smør og ristet kokos.