En lettlaget pastarett hvor du fint kan bruke rester av såvel kalkun som grønnsaker.
En lettlaget pastarett hvor du fint kan bruke rester av såvel kalkun som grønnsaker.
Når den kalde Skagenrøren møter glovarm bakt potet, blir det fest. Du bruke andre og rimeligere ingredienser i røren. Og kanskje toppe med et stykk grillet fisk i stedet.
Når du pakker flyndrefileter inn i parmaskinke og serverer med nypoteter i hvitløksmør og fennikelsalat da lager du fest.
Pannekaker kan også gratineres, og de kan til og med ha reker som topping.
Franskmenn elsker pateer. Her er en oppskrift med laks som du helt sikkert vil like.
En festmeny har alltid en skikkelig hovedrett av fisk. Vi foreslår bakt kveite med løk. Her er oppskriften.
Lag en deilig bruschetta med røkt laks og dillkrem. Oppskrift er enkel og du kan servere på et blunk.
Her er en enkel oppskrift på sennepssaus til gravlaks du ikke kan mislykkes med. Ferdig på 10 minutter.