ingredienser

Oppskrifter som inneholder griljermel

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 30 minutter

    Disse riskrokettene er den perfekte fingermat til musserende vin.

  • 30 minutter

    Tacolefser fylt med krydret torsk, tacosaus- og guacamole-dip er perfekt kosemat.

  • 20 minutter

    Til denne retten kan du lage alt fra bunnen av, eller du kan velge halv- eller helfabrikata fra butikken. Men det er ingen tvil om at om du lager tzatzikien selv så blir det aller best.

  • 30 minutter

    Denne bacalaoinspirerte måten å bruke sei på får fram matgleden rundt bordet. Rask å lage er den også.

  • 30 minutter

    Skottene har sine spesialiteter. Denne retten er en av dem som du absolutt må prøve. Følg oppskriften og alle rundt bordet vil bli overrasket.

  • 30 minutter

    Sjøkrepsen er ekstra godt. Norske er i en klasse for seg. Nyt denne luksusen så ofte det er mulig. Her får du oppskriften på hvordan du serverer den gratinert.

  • 20 minutter

    Denne veganske burgeren med revet squash og kikerter er smakt til med blant annet nellik og ingefær og masse annet godt. Her er oppskriften.

  • 30 minutter

    Schnitzel eller snitsel - det er liksom mer schwung over den første versjonen. Uansett er dette en rett du ikke skal overlate til kjøttprodusentene, men lage selv. Her er en oppskrift med kalkun.

  • 30 minutter

    Milanesas er den latinamerikanske versjonen av milanese som er bedre kjent som wienerschnitzel. Prinsippet er det samme, bare at latinamrikanerne lar alle typer kjøtt paneres og friteres, og ikke bare kalv som i Nord-Italia og Østerrike.

  • 15 minutter

    Disse bakte tomatene passer perfekt sammen med lammekjøtt eller stekt fisk. Men kan også brukes på et koldtbord eller som en lett kveldsrett.

  • 20 minutter

    Ost før desserten er et must til en festmeny eller hvis du skal kose deg. Prøv Fritert ridderost med aprikos og valnøtter. Her er oppskriften.

  • 1 time 20 minutter

    Denne retten finnes det trolig like mange oppskrifter på Janssons fristelse som det finnes svensker. Her er en av oppskriftene alle vil like.

  • 1 time

    Svinefilet er greit å ty til når du har dårlig tid, men likevel er i festhumør. Lett å få tak i og rask å tilberede. Det er også tilbehøret.

  • 40 minutter

    Hjemmelagede kjøttboller og med pasta og tomatsaus blir en knall middag. Bare følg oppskriften så får du smake.

Forsiden akkurat nå
Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Ukens kake

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico

Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
+

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas

Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse
Dagens rett

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse

San Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Stekt asparges med nøtter kan serveres alene eller som tilbehør
Dagens rett

Stekt asparges med nøtter kan serveres alene eller som tilbehør

Nå er aspargesen blitt så tilgjengelig og rimelig, at du fint kan la den spille hovedrollen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken