Langtidsgrillet lammebog eller lammestek om du vil, må du prøve. Med tilbehøret gjør det måltidet til en kulinarisk opplevelse.
Dette er burgeren for deg som vil legge litt mer arbeid mellom de to burgerbrød. Med bacon og speilegg gir denne burgeren energi nok til en hel dag
Denne kålrotstappen har flott farge og det er det gulroten som sørger for. Passer til røkt og salt kjøtt, til pinnekjøttet, og deilig stekt bacon eller bayonneskinke.
Klart du kan lage carpaccio med fenalår. Det smaker fantastisk og passer så vel som forrett eller som en del av koldtbord. Enkelt å lage. Bare følg denne oppskriften.
Denne potetsalaten med stilkkapers passer perfekt til grillet mat og tapasbuffeter. Garantert en favoritt.
Ceviche er en søramerikansk fiskerett som lett lar seg gjenskape på våre breddegrader. Og det av selv den mest uerfarne kokk.
Hvis dette ikke blir godt vet vi ikke hva vi skal servere deg
Her en salat du kan kose deg med. Asparges, løk, parmesan og paprika er en uimotståelig kombinasjon med en deilig olivenolje i.
Denne klassikeren, saltbakt havabbor med sjøgress-beurre blanc, har du sikkert spist mange ganger hvis du har besøkt Bretagne på den franske vestkysten.
Klassisk italiensk er stikkord i dagens middagsforslag til deg. Carpaccio er rått kjøtt skåret i tynne skiver. Spennende smak som du garantert vil like.