Denne oppskriften er kjapp som få. Og riktig velsmakende.
Denne oppskriften er kjapp som få. Og riktig velsmakende.
Ostesmørbrød kan varieres i det uendelige, også når det kommer til tilbehøret. En frisk, grønn salat er en selvfølge eller hva med en suppe?
Carpaccio av kveite kan bokstavelig talt kalles rå nytelse. Du serverer retten med en saus av honning og soya.
Dette må du prøve på koldtbordet. Spekeskinka er faktisk norsk. Santa Kristina spekeskinke med aspargessalat, syltede beter og bringebær.
Lammestek må ikke nødvendigvis stekes. Du kan også legge den i en gryte. Sett den inn i ovnen med rødvin, urter og grønnsaker.
Kombinasjonen av svinekam og rødkål er typisk høst- og vintermat, men kan spises hele året. Her er en deilig oppskrift.
Disse eplepannekakene må du passe deg for. De er så gode at du knapt klarer å stoppe å forsyne deg.
Det er ikke vanskelig å forstå at denne salaten er ganske så fargerik. Det kan vi si om smaken også.
Kyllinglår penslet med hjemmelaget rabarbraglaze, det vil si en glasur, servert med en frisk chilicoleslaw må du prøve. Her for du oppskriften på hvordan du går frem.
Dette er grillsaus som setter fart i smaksløkene. Med chili, mangochutney og paprika blir det godt også
Svinekjøtt egner seg ypperlig til grilling. Her får du en oppskrift med aprikos som setter en ekstra smak på måltidet og en deilig saus. Ved siden av skal du servere couscous.
Wok er enkelt som bare det. Woksausen fikser du raskt selv. Bare prøv denne oppskriften med svinekjøtt og sukkererter.
Det er ingen grunn til å ikke spise kalkun hele året. Spesielt siden kalkunfilet er så lett å få tak i. Saftig og pepret kalkunfilet med estragonsaus er et bevis.
Gi medisterbollene en herlig julesmak og et eksotisk preg. La de å følge av honning, tørket frukt, kanel og couscous.