- Varm olje i en wok eller stekepanne og stek kyllingbitene raskt.
 - Kvern over salt og pepper og sett til side.
 - Kok nudlene mens du kutter grønnsakene til den varme råkosten.
 - Grovriv gulrøtter og rødkål, bruk gjerne mandolin.
 - Skjær rødløk og hvitløk i tynne skiver.
 - Varm mer olje i pannen og tilsett grønnsakene.
 - Stek raskt.
 - Tilsett soyasaus, sitronsaft og honning.
 - Rør rundt og ha i kyllingen og de kokte nudlene
 - Tilsett frisk bladpersille eller koriander og server.
 
Tips: Du kan også trekke kyllingbitene i kraft noen minutter i stdet for å steke dem.
Tips: Tilsett gjerne kokte linser som et proteinalternativ til kyllingen. Eller bruk 50/50. Du kan fint ha flere typer rå grønnsaker i råkosten.
Tips: For ekstra kick tilsett sriracha-chilisaus.