Spekemat og rømmegrøt er utrolig godt. Grøt kan du lage enkelt fra grunnen eller kjøpe den ferdig i butikken. Server smør, sukker og kanel til.
Spekemat og rømmegrøt er utrolig godt. Grøt kan du lage enkelt fra grunnen eller kjøpe den ferdig i butikken. Server smør, sukker og kanel til.
En pai er lett mat både å lage og å spise. I denne oppskriften bruker vi røkelaks, som gir en ekstra god smak på paien. Du kan også kjøpe ferdig paideig.
Ingenting er så godt som en skikkelig hjemmelaget pizza. Du starter med det enkleste av alt, pizzadeig. Gode forslag til pizzatoppinger får du også.
Det finnes en rekke oppskrifter på den klassiske Boxtyen, og noen foretrekker å servere potetpannekakene med søtt tilbehør, mens andre serverer det med salt topping. De kan godt serveres sammen med suppe - som er en norsk tradisjon - eller som del av et tapasbord.
Disse pannekakene er ekstra gode. Når du i tillegg legger på jordbær og krem må du huske på å lage mange nok. De vil helt sikkert forsvinne fort.
Pannekaker kan også gratineres, og de kan til og med ha reker som topping.
Fyll pannekakene med laks og crème fraîche og middagen er sikret. Her er den enkle oppskriften.
Crêpes suzette er en klassisk pannekakedessert med ekstra tynne pannekaker og en smakfull sitrussaus.
Lag pannekaker slik skottene gjør det med appelsinsmør. Her får du hele oppskriften.
Det skal ikke mye til for å lage en god fiskegryte. God sjømat har så mye egensmak at det trengs ikke så mange ingredienser. Her er den enkle oppskriften.
Skal du servere pølser eller hamburgere, bør du absolutt bake de selv. Langt enklere enn du tror.