Når det står eplekake på menyen, kan det være lurt å velge en fast og litt syrlig sort, for vi vil jo gjerne har et friskt resultat. Også i denne epleostekake
Når det står eplekake på menyen, kan det være lurt å velge en fast og litt syrlig sort, for vi vil jo gjerne har et friskt resultat. Også i denne epleostekake
Surstek med reinsdyr er en tradisjonsrik rett. Den tar litt tid å forberede, faktisk en hel uke, så du har ingen tid å miste.
Her har du en vri på den vanlige spagetti med kjøttsaus slik at den minner mer om lasagne. Følg bare den enkle oppskriften og alle rundt bordet vil takke deg.
Lammestek må ikke nødvendigvis stekes. Du kan også legge den i en gryte. Sett den inn i ovnen med rødvin, urter og grønnsaker.
Her kan du overraske med en bløtkake litt utenom det vanlige. Med eggekrem og aprikos for kaken en helt spesiell smak. Bar følg oppskriften og du vil over få suksess.
Vart opp med et skikkelig festmåltid med saftig pepperbiff og bakt potet. Selv om alt lages fra bunnen av, er denne oppskriften lettlaget.
Løft stekt torsk til nye høyder med serranoskinke, tomatsaus og pasta. På en halv time kan du servere denne deilige retten.
Pai er veldig populært og tilsvarende enkelt å servere. Denne bli ekstra god hvis du følger vår oppskrift.
Å marinere kyllingen med tyttebær er ikke hverdagskost, men kan fort bli det.
Med denne oppskriften kan du lage alle mulige pepperkakefigurer og bygninger - bare fantasien setter grenser.
Gøttekælla, julemanna, spekulasi, kakemenner. Kjært barn har mange navn. Denne oppskriften på hvite kakemenn og- damer gir deilige julekaker.
Det er virkelig hyggelig å lage pepperkaker sammen med barna eller venner. Kakene er blant de mest vanlige vi baker til jul. Den beste pepperkakedeigen lager du selvfølgelig selv.
Det bor en baker i oss alle, og juleverksted med pepperkakebaking, pepperkakepynting og bygging av de flotteste pepperkakehus eller pepperkakeslott er tradisjon.
Elgstek med viltsaus er noe av det beste vi har av mattradisjoner. Her har du oppskrift på en skikkelig festrett.