En dessertkake som absolutt egner seg bare for de voksne. Det er selvfølgelig ikke vanskelig å gjette seg til hvorfor. Uansett vil du aldri angre på at du har fulgt vår oppskrift. Kaken smaker utrolig godt.
En dessertkake som absolutt egner seg bare for de voksne. Det er selvfølgelig ikke vanskelig å gjette seg til hvorfor. Uansett vil du aldri angre på at du har fulgt vår oppskrift. Kaken smaker utrolig godt.
Kremet blåskjellsuppe er ideelt når du skal ha gjester på besøk. Den er enkel å lage og gjestene vil garantert takke deg for et deilig måltid.
Her kan du overraske med en bløtkake litt utenom det vanlige. Med eggekrem og aprikos for kaken en helt spesiell smak. Bar følg oppskriften og du vil over få suksess.
Varm sjokolade er noe av det de aller fleste liker. Her får den et shot av krydret rom og blir enda bedre.
Her får du en oppskrift som tar torsken til nye høyder. Fisken får følge av burgundersaus. Det blir et festmåltid.
Denne yoghurtisen er litt utenom den vanlige. Her skal det være med jordbær og mandelflarn, og selvfølgelig vaniljesaus.
Crème Brûlée, en ekte fransk dessert, kan du lage dagen før. Da trenger du kun å ha brunt sukker på og karamelisere det i ovnen under grillen eller bruke en skibrenner.
Crema catalana er en tradisjonell, spansk dessert fra Catalonia, som lages av melk, eggeplommer og sukker. Den skal være forløperen til crème brûlée.
Å marinere kyllingen med tyttebær er ikke hverdagskost, men kan fort bli det.
Har du laget risgrøt og har rester igjen, lager du du riskrem. Spe på med jordbærsaus og du har en deilig dessert. Her er oppskriften.
Hvis du ikke har ferske multer, men i fryseren kan du lage iskaken med de deilige bærene hele året. Den får deilig sprø bunn, en fløyelsmyk iskrem.
Hjemmelaget iskrem smaker deilig og er mye enklere å lage enn du tror. Server den med krydret kompott av hermetisk og tørket frukt. Garantert en suksess.
En liten skvett med akevitt sammen med multer er helt fantastisk. I tillegg med råkrem blir det en uforglemmelig dessert.