Gni kalvesteken inn med salt og pepper, brun den raskt i smør i gryta. Slå på vann og fløte, og etter ca. 1 ½ time har du en herlig rett å servere.
Gni kalvesteken inn med salt og pepper, brun den raskt i smør i gryta. Slå på vann og fløte, og etter ca. 1 ½ time har du en herlig rett å servere.
Når butikkhyllene bugner av fersk skrei til hverdagslige priser prøv denne oppskriften. Den er faktisk både enkel og kjapp å lage.
Denne versjonen av seibiff er betydelig friskere enn den med løk. Både siden det er brukt norske epler og ikke minst tyttebær. Og minst er den enkel å lage.
Fisken du skal tilberede nå er uten tvil mange nordmenns favoritt. Når den får følge av et annet lite sjødyr og en deilig saus vil du opplagt lage retten flere ganger.
Enhver fest må avsluttes med en dessert. Den bør være litt utenom det vanlige. Denne oppskriften er det. Prøv sjokoladetrøffelkake med pinjekjerner.
Mange forbinder fenalår kun med tynt oppskåret skiver, men prøv denne oppskriften på bakt fenalår og du vil bli overbevist om noe annet.
Denne retten finnes det trolig like mange oppskrifter på Janssons fristelse som det finnes svensker. Her er en av oppskriftene alle vil like.
Hva med denne oppskriften på ostekake? Tyttebærene gir en syrlig og frisk smak til ostekremen. Og fargen er jo helt fantastisk.
Denne retten lager du på noen få strakser. Det betyr ikke at den er uten smak. Snarere tvert i mot.
Steinbit er en av de aller beste matfiskene vi har, og her får den lekkert følge av estragonsmør og fennikelkompott. Oppskriften er svært lett å følge - og sabla god.
Du kan bruke både indisk curry, men thai-versjonen passer også veldig godt i denne retten med blåskjell.