Orientalsk svinesauté
Foto: Mariha-kitchen

Orientalsk svinesauté

Denne retten lager du på noen få strakser. Det betyr ikke at den er uten smak. Snarere tvert i mot.

Fremgangsmåte

  1. Skjær kjøttet i ½ cm tykke strimler.
  2. Finhakk løken.
  3. Skjær epler i terninger, paprika i strimler og ananas i biter.
  4. Krydre kjøttet med salt og brun det raskt i pannen. Ta det ut av pannen.
  5. Fres løk og paprika i ca. tre minutter i samme panne og tilsett så epler og karri.
  6. La alt frese litt til.
  7. Hell over kraft og kremfløte og kok opp. La koke i 5-10 minutter.
  8. Tilsett mangochutney og ananasbiter og kok opp det hele i ca. 5 minutter.
  9. Smak til med sitronsaft og evt litt salt.
  10. Bland sausen med kjøttet, men pass på at det ikke koker.
  11. Pynt med mandler eller cashewnøtter.
  12. Server retten med ris og naanbrød.

Slik lager du naanbrød selv

Har du lyst på noe annet med svinekjøtt finner du flere hundre oppskrifter her

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette kan bli din nye favorittsalat
Dagens rett

Dette kan bli din nye favorittsalat

Lag ekstra stor porsjon av denne middagssalaten, for den smaker like godt senere på kvelden. Sjekk den raske oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her