Svinekjøtt er mye brukt i thailandsk matlaging, og det milde, magre kjøttet smaker nydelig sammen med kraftige og spennende smakene i det thailandske kjøkkenet.
Kveite er festmat, men behøver ikke ta lang tid av den grunn. Denne festpregete oppskriften tar en halvtime å lage.
En lett, men likevel mettende rett får du med råmarinert laks med skjørost og solsikkekjerner.
Her får du en spennende oppskrift der ørreten skal bade litt i lime før du serverer den. Retten er komponert av Helle Valebrokk med bloggen Helleskitchen.
Nå kan du gi kålrulettene en ny sjanse. Denne asiatiskinspirerte oppskriften er rett og slett en super sommerrett. Her er oppskriften.
Denne oppskriften gir deg en helt ny opplevelse av disse brødene, og tar deg med på en smaksmessig reise til et sted du kanskje ikke har vært.
Denne oppskriften med ishavsrøye tar litt tid, men den lager seg nesten helt selv i ovnen ved lav temperatur.