ingredienser

Oppskrifter som inneholder løk.

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 45 minutter

    Med denne flotte og innholdsrike pannepaellaen er det duket for en spansk fiesta.

  • 20 minutter

    Denne grønnsaksretten er klart indiskinspirert. Blomkål smaker fortreffelig sammen med ingefær og andre krydder. Og ikke minst det er en vegetarrett.

  • 15 minutter

    Denne retten kan du bruke som sushi. Her får den et kort syrebad med limesaft. Salsaen hører selvfølgelig med.

  • 30 minutter

    Denne oppskriften på sjømatsuppe har mange ingredienser, men så smaker den da også himmelsk. Det er Marit Bjørgens egen variant.

  • 30 minutter

    Lag en lettvint og god gryterett med løk, gulrøtter, hodekål og eple. Server den med en fyldig karridipp og kokte poteter. Dette blir en deilig vegetarhverdagsmiddag.

  • 40 minutter

    De små linsene er helt geniale til mange retter. Men kanskje ekstra gode i en suppe siden de skaper fylde og litt tyggemotstand samtidig som de i stor grad erstatter kjøtt. Denne oppskriften kan derfor lages uten kjøtt.

  • 30 minutter

  • 30 minutter

    Du kan godt bruke torsk, sei eller annen hvit fisk i stedet for steinbit. Her er det tilberedningen og tilbehøret som spiller hovedrollen. Følg oppskriften og du og dine blir garantert fornøyd.

  • 30 minutter

    Har du plukket mye sopp, kan du lage en herlig skogsoppsuppe. Her er den enkle oppskriften du garantert kommer til å bruke igjen.

  • 1 time

    Bak denne retten står mesterkokk og småbarnspappa Kjartan Skjelde og Berit Nordstrand, legen og seksbarnsmoren som er kjent for sine kostholdsråd.

  • 30 minutter

    Dette er en suppe med skikkelig fart i med koriander, yoghurt naturell, chili og spisskumfrø. Lag gulrotsuppe med linser Dermed har du en vegetarrett. Her er den enkle oppskriften..

  • 30 minutter

    I denne pastasausen skal du fylle godt opp med grønnsaker. Da blir den ekstra god. Du kan også jukse litt å ha i litt kjøtt.

  • 30 minutter

    Har du invitert familie eller venner til middag skal du lage denne fiskesuppen med torsk og reker. Du kan servere etter bare 30 minutter.

  • 30 minutter

Forsiden akkurat nå
Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Prøv denne eksotiske vrien på kylling fra grillen
Dagens rett

Prøv denne eksotiske vrien på kylling fra grillen

Persiskinspirerte retter er ikke hverdagskost, men det kan denne oppskriften fort gjøre dem til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
Dagens rett

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar

Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.

Les hele saken