Kombinasjonen av potet, bacon og ost rykende varm fra ovnen er uimotståelig i den kalde årstiden.
Kombinasjonen av potet, bacon og ost rykende varm fra ovnen er uimotståelig i den kalde årstiden.
En okseskank som får marinere seg i masse krydder og godgjøre seg over natten i steikeovnen kan ikke annet enn å smake digg.
Enten du skal lage middag eller noe godt til kvelds skal du bruke denne oppskriften. En grateng som alle vil like.
Det kreolske kjøkken er velkjent for sine smaksrike retter. Med denne oppskriften lager du en fristende jambalaya på veldig kort tid.
Ofte bruker vi buljongpulver eller terninger. Egenkokt kraft er noe helt spesielt. Her får du smaker og fylden. Lag en stor porsjon og frys ned.
Det er sikkert noen som vil protestere mot at ekte bergensk fiskesuppe lages på 20 minutter. Men viktigst er nå at smaken blir god. Med denne oppskriften blir den det.
Ofte kan en salat være en fin måte å få brukt opp restemat. Og poteter fra dagen før er perfekt i slike retter. Hva med en varm potetsalat. Her er oppskriften.
Spagettisausen blir knapt fyldigere enn med rotgrønnsaker og bønner som i denne oppskriften.
Med tropiske ingredienser som banan og kokos, henter denne suppen frem smaken – og vibbene av varmere strøk. Det er også en fantastisk måte å bruke opp godt modne bananer på: Jo modnere bananene er, desto søtere blir suppen.
Denne gulrotsuppen er lettlaget og kan enkelt varieres med både tilbehør og ingredienser
Saftige byggrynskaker som kan brukes som alternativ til både kjøttkaker og hamburgere. Vi serverer dem med en fargerik rødbetpuré og sprø grønnsakschips.