Ikke noe er mer sosialt enn å sitte rundt bordet og kose seg med fondue. Ostefondue kan også tilberedes i en vanlig gryte
Ikke noe er mer sosialt enn å sitte rundt bordet og kose seg med fondue. Ostefondue kan også tilberedes i en vanlig gryte
Du er sikkert vant til å lage denne retten med våre tradisjonelle poteter. Her foreslår vi en ny variant som du absolutt må prøve.
Denne jordbærsuppe med vaniljebavaroise og ingefæris er komponert av Sverre Sætre som på kokkelandslaget vant gull i Kokke-OL i 2008 og ble verdensmester i 2006.
Svinekjøtt er anvendelig til så mye også med pasta. Her gir vi deg en oppskrift som er veldig smaksrik med appelsin- og ingefærsaus.
Denne retten er søt, men det er ikke en dessert. Amerikanerne serverer den som tilbehør til kalkunen. Prøv du også.
Denne sausen passer veldig bra til eksempelvis hermetiske pærer og eplekake.
Hvem kan vel tenke seg rips servert uten vaniljesaus eller eggekrem? Eller hva med skolebrød uten? Uansett hva du kaller sausen, her er oppskriften.