ingredienser

Oppskrifter som inneholder melk.

Oppskriftstype

Ingredienser

  • placeholder
  • 40 minutter

    Her i landet tenker vi gjerne sukker og syltetøy når noen sier pannekaker. I mange andre land er grove pannekaker med fyll av det vanlige slaget. Da blir de et godt middagdansmåltid.

  • 1 time 20 minutter

    Her er oppskriften på hvordan du enkelt lager din egen deilig karamellpudding. Det tar litt tid, men det du får du igjen for når du serverer den.

  • 40 minutter

    Hva er vel jula uten den tradisjonelle grøten. Her har du en enkel oppskrift som også er velsmakende. Og ikke minst setter alle i skikkelig julestemning.

  • placeholder
    1 time 20 minutter

    Det er mye enklere enn du tror å lage din egen leverpostei. Dessuten smaker den mye bedre enn du kjøper i butikken.

  • placeholder
    40 minutter

    Denne kaken gir deg nesten samme smaken som når du putter en bit av den populære sjokoladen i munnen.

  • 1 time 30 minutter

    I oppskriften anbefales det å servere den med vaniljesaus, men prøv for all del nyrørt jordbærsyltetøy eller rett og slett bare friske jordbær.

  • placeholder
  • 45 minutter

    Her er oppskriften på en enkel pai som det betyr at det også er tilsvarende å lykkes med. Deilig er den.

  • 15 minutter

    Dette er en omelett som passer veldig godt til lunsj. Med camembert på toppen får du et herlig måltid.

  • placeholder
  • placeholder
  • 40 minutter

    Dette er slik mormor laget tropisk aroma. En deilig sjokoladekake som får minnene på glid.

  • 50 minutter

    Prøv en svensk variant på sjokoladekake - den er laget med kakaopulver. Her er oppskriften.

  • placeholder
  • 50 minutter

    Ikke tvil om at eplekake er en av nordmenns favoritter. Her får du oppskriften som garantert blir vellykket. Rask å lage er den også.

Forsiden akkurat nå
Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Mango gjør susen i denne wokoppskriften
Dagens rett
Wok med mango

Mango gjør susen i denne wokoppskriften

Men også det lille kicket fra chili setter et umiskjennelig preg. La det bli en hot torsdag og den kan godt bli kjøttfri om du ønsker det.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken