ingredienser

Oppskrifter som inneholder olivenolje

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 30 minutter

    Ingefær er et krydder som passer godt til fisk, særlig en fisk som sei som har mye smak. Du lager retten på 30 minutter.

  • 1 time

    Lag en deilig lasagne med linser. Her er oppskriften med ingredienser som setter fart på smaksløkene.

  • 40 minutter

    Sett tennene i disse deilige sprø krokettene og kjenn smaken av parmaskinke og cheddar samtidig. Du blir nødt til å lage mange. Server med god salat og brød.

  • 20 minutter

    Det er ingen grunn til at pastaretten alltid skal lages med kjøtt. Med fisk i gjør at retten naturlig gir ekstra metthetsfølelse.

  • 15 minutter

    Snøkrabbe er en nykommer i fiskedisken og kan bli en stor konkurrent til kongekrabbe all den tid prisen er lavere. Her får du en oppskrift på snøkrabbe naturell med tomatsalsa.

  • 45 minutter

    Bolinhos med aioli er en ekte brasiliansk rett laget av klippfiskboller som er frityrstekt.

  • 30 minutter

    Selv noe så hverdagslig som flesk kan gjøre en rett med klippfisk til et festmåltid. Denne oppskriften er også en veldig fin måte å bruke ribberester på.

  • 20 minutter

    Plukkfisk er inspirasjonen til denne retten. Ofte var det rester av fiskemiddagen som ble til denne barnevennlige retten. Med pasta og ost blir den enda mer barnevennlig.

  • 30 minutter

    Supper kan portugiserne, og porsjonene er store. Denne klassikeren med kål lager seg stort sett selv, og blir ekstra god om du lager den av din egen kraft.

  • 20 minutter

    En smaksrik salat med brokkoli, rødkål, fetaost og bacon som utmerket godt kan serveres som en egen rett med godt brød til eller som tilbehør til kjøtt- og fiskeretter.

  • 40 minutter

    Om du ikke er blant dem som spiser torsk på selveste julaften, smaker denne retten med appelsin og fennikel nok til å friste når som helst.

  • 20 minutter

    Lag knasende deilige asparges med grønne bønner og spekeskinke som smårett eller til middag. Her har du en den enkle oppskriften.

  • 20 minutter

    Denne squashgrateng er rask å lage og veldig smaksrik. Du kan også lage den som en vegetarrett.

  • 45 minutter

    Det er auberginens kjøttaktige struktur og høye innhold av fiber som gjør den så anvendelig i vegetarretter. Prøv penne-pasta med aubergine.

  • 10 minutter

    Her er oppskriften på aioli slik Hellstrøm vil at den skal lages og smake.

  • 15 minutter

    Dette er Hellstrøms egen oppskrift på ketchup. Den smaker herlig. Oppskriften er veldig enkel.

Forsiden akkurat nå
Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris
+
Ukens vin

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris

Med 12,5 prosent alkohol og under 3 gram restsukker samt fravær av smør og toast er denne vinen rustet til kamp - og til en pris som er lavere enn hos produsenten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Grønn softis-suksess på brygga

Pascals lysgrønne softis-kiosk på Aker Brygge i Oslo er en stor suksess.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut
+
Godbiter i pollisten

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut

Innholdet er fascinerende og absolutt noe for seg selv i australsk sammenheng, og mannen som har gitt navn til dem, lever opp til inntrykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
+
Ukens vin

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene

En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette kan bli den nye favoritten når maten skal raskt i magen
Dagens rett

Dette kan bli den nye favoritten når maten skal raskt i magen

I dag frister vi med saftig og smakfull håndmat som også er enkel og rask å lage. Nytes innen- eller utendørs.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Pasta med laks og reker på italiensk vis
Dagens rett

Pasta med laks og reker på italiensk vis

Denne pastaretten er mettende og smaksrik - takket være gode råvarer og en italiensk vri.

Les hele saken