Pasta med steinbit
Foto: Synøve Dreyer

Pasta med steinbit

Det er ingen grunn til at pastaretten alltid skal lages med kjøtt. Med fisk i gjør at retten naturlig gir ekstra metthetsfølelse.

Fremgangsmåte

Skjær steinbit i små biter og squash i terninger. Stek steinbit raskt i smør. Kok pasta etter anvisning på pakken, og ha i squash når pastaen er kokt. Rør sammen squash og pasta, og hell av kokevannet.

Det er veldig enkelt å lage tagliatelle selv

Tilsett steinbit og server pastablandingen med pastasaus. 

Pastasaus:
Finhakk løk og surr i olivenolje til løken er myk. Tilsett hermetiske tomater og kok sausen i 10 minutter. Tilsett sukker og hvitvinseddik, og smak til med salt og pepper. Kok opp sausen, ha i steinbit og la den trekke til den er kokt.

Dryss frisk basilikum over rett før servering.

Tips:
Du kan godt bruke rester av kokt fisk i denne retten. Hvis fisken kommer fra kjøleskapet, må pastablandingen varmes opp før den blandes med pastaen. 

Slik lager du tagliatelle

 

Sendt inn av Godfisk.no

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne festkaken lager du på et blunk
Ukens kake

Denne festkaken lager du på et blunk

Noen ganger kommer festen litt brått på. Da skal du prøve denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her