Kalkunfilet servert med bakt gresskar er en skikkelig festmiddag. Følg oppskriften så får du smake.
Kalkunfilet servert med bakt gresskar er en skikkelig festmiddag. Følg oppskriften så får du smake.
Her får du oppskriften på en måte å tilberede kalkunene på som er litt utenom det vanlige. Men ikke bare det. Tilbehøret med kastanjer, epelsjy, tranbær og en ekstra god potetmos gjør måltidet til en suksess.
I den originale franske paien quiche skal det være mørdeig, egg og fløte. Verken løk, ost eller bacon er nødvendig. Men det gir ekstra smak.
Denne lakseretten må du bare prøve deg på. Her er spennende smaker som ikke spesielt ofte kjennetegner laks. Med den spicy rømmekremen blir retten en fulltreffer for alle rundt bordet.
Lammerull er en velsmakende rett spesielt når du krydrer med sursøt løk- og persillesaus.
Det er knapt noe som overgår reinsdyr. Perfekt stekt reinsdyrfilet sender alle kjøttelskere til himmels. Denne oppskriften er intet unntak.
Finnbiff er raskt å lage. Her serveres den i kombinasjon med en god ostesaus.
Fyr opp grillen og ta hele familien med på grillingen av lammespyd – Cevapchichi, denne herlige spesialiteten fra Balkan.
Dette er en skikkelig klassiker, nærmere bestemt kjøttkaker med brun saus og kålstuing til. Tyttebær og kokte poteter hører også med.