Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Lammerull er en velsmakende rett spesielt når du krydrer med sursøt løk- og persillesaus.
Bayerischer Krautbraten er navnet på denne retten fra Sør-Tyskland.
Med så mye deilig sopp og tyttebær i skogen tjuvstarter vi høstsesongen og serverer en viltgryte med en vri.
Grilling er moro når det varieres, og her kommer en litt uvanlig men spenstig kombinasjon av kveite, bacon, agurk og reker.
At disse vinene er så strålende, har med måten druene er dyrket på, opprinnelse og kompetansen bak.
Det er nemlig navnet på denne roséen – og den unike hvitvinen den har følge med, er i en liga for seg.
At noe så enkelt kan være så godt. Her får du essensen av norsk høst med en internasjonal finish.
Det er det grønne japanske tepulveret matcha som gir farge til drinken, og med yuzu får den en enda mer japansk profil.