fordelen med denne retten er at den tiden maten skal godgjøre seg på ovnen, passer den seg selv, og sprer sine liflige dufter til hele huset.
fordelen med denne retten er at den tiden maten skal godgjøre seg på ovnen, passer den seg selv, og sprer sine liflige dufter til hele huset.
Denne retten tar det litt tid å lage. Når du er ferdig vil de rundt bordet tro du er utdannet kokk for du serverer mat som de får på de beste restaurantene.
Kveite er kanskje den flotteste fiskesorten du kan ønske deg på kjøkkenet. Prøv denne oppskriften der olivenoljesaus, saltkokte småpoteter og gulrotpuré slår følge.
Lag en sandwich som virkelig er snadder med sopp og bacon. Har du ikke sopp i fryseren, er det helt sikkert å få kjøpt på supern.
Legg kveita på grillen. Og selvfølgelig skal kongekrabben få sin plass, men den skal få trekke i deilig kraft. Sammen med andre godsakser skal pepperrothollandaise møte de andre ingrediensene.
Dette er en sandwich du kommer til å elske med alt det du skal legge mellom brødskivene.
Kylling blir de færreste lei av. Denne oppskriften på pitabrød med kylling og tzatziki er er både lettvint og smaker veldig godt.
Litt tungt etter gårsdagen? Her er det trøst å finne i noen godt å begynne morgenen med.
Norsk spekemat må det være. Men litt svensk ost hører også med i denne salaten.
En deilig rett med uer du må prøve. Og med alt det gode tilbehøret blir det garantert en suksess.
Steinbit på grillen som er chillimarinert og som får følge en deilig kompott. Kan du motstå denne retten?
Som regel finner du kongekrabben ferdig kokt og fryst i fiskediskene, men du kan også være heldig å finne frossen, rå kongekrabbe.
Tre en rekke deilige grønnsaker på grillspyd og lag Romescosaus til. Bare følg oppskriften og du serverer med stolthet, garantert.