Denne agurksalat går det raskt å lage, men er likevel veldig god. Den passer sammen med det meste av både kjøtt og fisk. Eller den kan nytes uten annet matfølge.
Denne agurksalat går det raskt å lage, men er likevel veldig god. Den passer sammen med det meste av både kjøtt og fisk. Eller den kan nytes uten annet matfølge.
Etter 15 minutter på grillen får hvitløken en myk og mild på smak. Du kan spises som de er, eller videre i når du skal lage dressing til grillmaten.
Denne retten kan du bruke til både kjøtt og fisk. Og egner sseg veldig godt til grillmat.
Franskmenn elsker pateer. Her er en oppskrift med laks som du helt sikkert vil like.
Skarven kulinariske teater i Tromsø serverer disse tapasrettene. Og velvilligst delt sine syv oppskrifter med deg.
Denne pastasalat lager du i en fei. Passer godt til grillmat, så vel som til koldtbord.
Postei eller paté er malt av farse av kjøtt, fisk eller innmat. Paté har som regel grovere struktur enn postei. Den også kan fungere som egen rett. Postei servere du i formen som den er stekt i.
Mange liker cajunsaus. Den lager du selv på 10 minutter hvis du følger denne oppskriften.