ingredienser

Oppskrifter som inneholder salt

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 15 minutter

    Har du brie på hamburgeren får du en silkemyk konsistens. Sammen med pesto og tomat blir det en vinner.

  • 15 minutter

    Dette er den perfekte burgeren for de som elsker slike. Halvsmeltet blåmuggost og bacon er deilig tilbehør på hamburgeren.

  • 15 minutter

    Det er veldig enkelt å lage burgere. Med blåmuggost og valnøtter, og hamburgerbrød etter Hellstrøms oppskrift, blir de kjempegode.

  • 30 minutter

    Skal du servere pølser eller hamburgere, bør du absolutt bake de selv. Langt enklere enn du tror.

  • 20 minutter

    Du behøver ikke reise helt til Hawaii får å smake denne burgeren. Du lager den enkelt på grillen.

  • 15 minutter

    En burger etter amerikansk oppskrift og slik de vil ha den over der.

  • 15 minutter

  • 30 minutter

    Lag en saftig burger med soppstuing, bacon og tyttebær. Av denne smaker det virkelig hyttetur av.

  • 15 minutter

    En deilig burger, og kan lages selv om du ikke regner deg som bohem.

  • 20 minutter

    Hjemmelagde burgere er langt enklere å lage enn det du tror. Du kan dessuten variere burgerne i nesten det uendelige, slik som med denne deilige varianten.

  • 15 minutter

    Prøv en spansk vri på burgeren. Med denne til middag blir det ekstra hot. Det er likevel du som bestemmer hvor sterkt det skal bli.

  • 15 minutter

    Hamburgeren er ikke av fransk opprinnelse, men det trenger ikke å sette en stopper for at man lar seg inspirere til å sette en fransk spiss på smaken.

  • 15 minutter

    Her er burgeren som er lett å lage, lett å spise og lett å like. Hamburger i gratinert pølsebrød blir garantert en vinner blant gode venner.

  • 5 minutter

  • 15 minutter

    En stor, mettende og smaksrik burger passer som hånd i hanske for en sulten jeger eller andre som "bare" har lyst på en burger.

  • 15 minutter

    Dette er burgeren for deg som vil legge litt mer arbeid mellom de to burgerbrød. Med bacon og speilegg gir denne burgeren energi nok til en hel dag

Forsiden akkurat nå
Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Opplev storsatsingen på Nasjonalbiblioteket med Credo og Heidi Bjerkan, møt verdens mest toneangivende kokk gjennom de siste tiårene, Ferran Adria og verdens mest bærekraftige restaurant Aponiente, blant annet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen
+
Tester

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen

Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik blir et smørbrød til en fullverdig middag
Dagens rett

Slik blir et smørbrød til en fullverdig middag

Saftige skiver av rosastekt biffkjøtt på godt brød med brie og aioli. Mer trenger du faktisk ikke. Bare oppskriften, og den får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lilleputtlandet Moldova hevder seg i skyggen av Ukrainakrigen
+

Lilleputtlandet Moldova hevder seg i skyggen av Ukrainakrigen

Vingården Milestii Mici i Moldova huser verdens største vinkjeller med rundt to millioner flasker som Moldova har søkt om Unesco-beskyttelse for. Men hvorfor er det så mange flasker til overs fra 1986-årgangen?

Les hele saken