Sennepssild lager du veldig enkelt selv. Vi kan love deg at den smaker ekstra godt. Du kan servere den på frokostbordet, til lunsj eller til et sildebord med venner.
Sennepssild lager du veldig enkelt selv. Vi kan love deg at den smaker ekstra godt. Du kan servere den på frokostbordet, til lunsj eller til et sildebord med venner.
Sommerkoteletter kan både være sterkt røykte og salte. Derfor er det godt med et tilbehør som i denne oppskriften der risotto på bulgur demper det litt.
Når du griller er denne salaten alle vil ha mer av Hot barbeque-salat. Lag rikelig med denne oppskriften.
Lekrere smørbrød enn dette med grillet flyndre skal godt gjøres å lage. Oppskriften gir deg en pangstart for flyndre på kjøkkenet, og en smak du vil ha flere ganger.
Denne oppskriften er hentet fra filmen Bon appétit, hr president som er den sanne historien om Mme Danièle Mazet-Delpeuch som ble hentet inn av president François Mitterrand for å være hans personlige kokk.
Nå er makrellen på sitt beste og du kan lage all verdens gode retter. Her er et forslag som setter smaksløkene i virkelig gang.
Dette er en oppskrift som formelig roper av sommer, og grillet makrell er noe langt flere bør prøve. En frisk salat passer også godt ved siden av.
Kamskjell er herlig. Med chili, hvitløk og asparges løfter du dem ytterligere. Denne oppskriften må du prøve.
Wraps er perfekt når tiden din er knapp, men samtidig vil ha mye smak. Her en oppskrift med kylling. avokado og basilikum. Ferdig på 20 minutter.
Prøv å grille fisken hel og bevar alle de gode smakene. Du kan bruke makrell, ishavsrøye eller fjellørret slik som i denne oppskriften.
Fiskepudding kan så visst være en delikatesse. Med denne oppskriften lager du lett en deilig hverdagsrett.
Server ovnsbakt skrei med middelhavssmaker. Hvitløk og tomat hører selvfølgelig med. Kjapt å lage og smaker fortreffelig.
Langtidsstekt ribbe – 24 timer. Ja det tar faktisk så langt tid å få frem denne lekkerbisken. I mellomtiden kan du gjøre andre nyttige ting og bare glede deg.
Slik lager du ribbe Sousvidestekt. Du trenger en Vakuum-maskin og en Sousvide-maskin eventuelt vannbad hvor du kan kontrollere varmen og holde denne jevn over lang tid.
Danskene er virkelig mestre med kvernet kjøtt, og denne enkle oppskriften med frikadeller og med grov pesto både rask og proppfull av smak.
Potetmos kan du bruke til svært mange retter. Her en oppskrift på en skikkelig god mos. Den er hentet fra Eyvind Hellstrøms bok Hellstrøm jr.