Dette blir en vinner på middagsbordet når du serverer oksefileten med en god béarnaisesaus og hjemmelaget pommes frites.
Dette blir en vinner på middagsbordet når du serverer oksefileten med en god béarnaisesaus og hjemmelaget pommes frites.
Den gode gamle sjømannsbiffen er herlig rustikk og veldig smaksrik. Den får nytt liv med godt mørkt øl i gryta, en klassiker som lager seg selv.
Kyllingsalat med kapers og valnøtter er en deilig forrett. Enkel å lage er den også. Her er oppskriften.
Steinbit egner seg ypperlig på grillen. I denne oppskriften legger vi litt ekstra til og løfter smaken av retten ytterligere.
Gjør skinkebiffen litt mer hot med krydder fra det indiske kjøkken. Legg de på grillen med spyd og lag litt ekstra korianderraita.
Sennepssild lager du veldig enkelt selv. Vi kan love deg at den smaker ekstra godt. Du kan servere den på frokostbordet, til lunsj eller til et sildebord med venner.
Sommerkoteletter kan både være sterkt røykte og salte. Derfor er det godt med et tilbehør som i denne oppskriften der risotto på bulgur demper det litt.
Når du griller er denne salaten alle vil ha mer av Hot barbeque-salat. Lag rikelig med denne oppskriften.
Lekrere smørbrød enn dette med grillet flyndre skal godt gjøres å lage. Oppskriften gir deg en pangstart for flyndre på kjøkkenet, og en smak du vil ha flere ganger.
Denne oppskriften er hentet fra filmen Bon appétit, hr president som er den sanne historien om Mme Danièle Mazet-Delpeuch som ble hentet inn av president François Mitterrand for å være hans personlige kokk.
Nå er makrellen på sitt beste og du kan lage all verdens gode retter. Her er et forslag som setter smaksløkene i virkelig gang.
Dette er en oppskrift som formelig roper av sommer, og grillet makrell er noe langt flere bør prøve. En frisk salat passer også godt ved siden av.
Kamskjell er herlig. Med chili, hvitløk og asparges løfter du dem ytterligere. Denne oppskriften må du prøve.
Wraps er perfekt når tiden din er knapp, men samtidig vil ha mye smak. Her en oppskrift med kylling. avokado og basilikum. Ferdig på 20 minutter.
Prøv å grille fisken hel og bevar alle de gode smakene. Du kan bruke makrell, ishavsrøye eller fjellørret slik som i denne oppskriften.
Fiskepudding kan så visst være en delikatesse. Med denne oppskriften lager du lett en deilig hverdagsrett.