StreetFood på sitt beste! Dampede, myke buns fylt med svinekjøtt braisert mørt i porter og andre godsaker. Serverer du dette til dine gjester høster du garantert masse skryt.
StreetFood på sitt beste! Dampede, myke buns fylt med svinekjøtt braisert mørt i porter og andre godsaker. Serverer du dette til dine gjester høster du garantert masse skryt.
Tror du at sei bare kan serveres med løk? Du tar feil. Prøv denne oppskriften og med kald agurksuppe og bli overbevist om noe annet.
Rotgrønnsaker som bakes i ovn med olivenolje, gir ekstra gode på smak. Bulgur gjør salaten ekstra mettende.
Denne salaten kan du spise som middagsrett med brød til. Du kan også servere den som tilbehør til annen middag.
Steinbit er en fiskesort som også fiskevegrere kan like. Men får du ikke tak i steinbit, kan du godt bruke torsk, lysing, sei. At fisken er mager, er en fordel siden det er hele poenget med å spekke.
Minestronesuppe er en italiensk grønnsakssuppe Denne oppskriften har både parmesanost og pasta blant ingrediensene, og minst torsk.
Denne suppen vil overraske mange. Rødbetesuppen skal nemlig serveres i et rundstykke. Her har du oppskriften.
I Midtøsten er falafel regnet som hurtigmat. Hovedingrediensen er kikerter. I denne oppskriften er det masse deilige forskjellige krydder som virkelig får fart på smaksløkene.
Kveite er kanskje den flotteste fiskesorten du kan ønske deg på kjøkkenet. Prøv denne oppskriften der olivenoljesaus, saltkokte småpoteter og gulrotpuré slår følge.
Her er en lettlaget oppskrift på finnbiffgryte. Du lager den på 20 minutter. Og resultatet blir riktig godt fornøyd med.
Har du plukket mye sopp, er breiflabb med sopp og soppsaus, bakte rotgrønnsaker, potetpuré av Gulløye og sylta rødbeter, en fantastisk måte å utnytte soppen på.
Denne suppa lager du på 15 minutter. Erter og svinekjøtt er hovedingrediensene, samt noen andre som du lett finner i nærmeste dagligvareforretning.
Rødbete setter masse god smak. Derfor passer den veldig godt i supper. Denne oppskriften er absolutt et alternativ til middag. Skal du lage mat til mange er dette retten.
Det er gremolataen - altså persille, hvitløk og sitronskall - som gjør at denne retten blir så god. Du kan godt bruke annen type fisk, kylling eller halloumi på grillspydene.