Her er en oppskrift med breiflabb som du garantert vil bruke flere ganger. Du skal bruke basilikum og en rekke andre ingredienser og toppe med safranpasta.
Her er en oppskrift med breiflabb som du garantert vil bruke flere ganger. Du skal bruke basilikum og en rekke andre ingredienser og toppe med safranpasta.
Skal du lage noe skikkelig fransk skal du bruke denne oppskriften på fransk lammegryter. Følg oppskriften og du blir en suksesskokk.
En salat med fransk tuch, men med skikkelig norske råvarer. Marinaden, som du også får oppskriften på, løfter smaksopplevelsen.
Empanadas er chilensk nasjonalrett og derfor velegnet som festmat også her. Siden retten er lett å servere og spise, er den super hvis det er mange til bords.
Dette smaker. Roastbeefskiver på brødet og hot aioli til. Du kommer til å lage flere.
Her har du oppskriften på en fristende salat. Smak den til med sitron. Passer veldig godt som tilbehør til grillmaten eller som en liten egen rett.
Du kan kjøpe ferdige kalkunbiffer eller skjære dine egne fra en kalkunfilet. Byggryn med urter og saus med ingefær, hvitløk, soyasaus og granateplekjerner er deilig tilbehør.
Det er knapt noe raskere grillmat enn sjøkreps. De smaker herlig etter en kort omgang med det glovarme jernet. Med pesto til blir det herlig måltid. Oppskriften er her.
Har du noen gang forsøkt fish and chips som festmat. Denne oppskriften med steinbit kommer til å bli godt mottatt av så vel store som små. Oppskriften er enke å følge.