Svinefilet er lettlaget og smakfullt, og med soppsaus til får du enten brukt noe av høstens soppfangst eller bruke sjampinjong fra butikken.
Svinefilet er lettlaget og smakfullt, og med soppsaus til får du enten brukt noe av høstens soppfangst eller bruke sjampinjong fra butikken.
Brandade er en klassisk fransk rett av klippfisk med luftig potetmos, olivenolje og hvitløk. Denne oppskriften er komponert av en av Norges mest berømte kokker, Lars Barmen.
Denne oppskriften er komponert av den kjente kokken Lars Barmen. Han vet hva nytelse er og deler den her med deg.
Når salaten får den deilige dressingen i tillegg til kyllingen har du Cæsar-salat og et fullgodt måltid.
Selv om den ikke akkurat er kortreist, er søtpoteten svært anvendelig i matveien, som her i form av suppe med deilig tilbehør.
Denne sandwichen lager du raskt og enkelt. Alt du trenger av ingredienser finner du på nærmeste matbutikk.
Baker du poteten med baconbiter og en krem av philadelphia-ost kan du sikkert lage flere enn fire. De kommer til å forsvinne fort.
Gjøkalven er ett type kjøtt med lavt jerninnhold som gjør det ekstra mørt. Med trøffelsaus og jordskokkpuré har du en rett som kommer til å imponere de fleste.
Legg steinbit i panna og lag karamellisert løk. Garantert en suksess når du følger denne oppskriften.