Svinekjøtt er mager mat, og denne deilige ovnsretten passer seg selv mens du dekker bordet Og skal du lage retten med brokkoligrateng.
Denne suppa har sitt opphav i Bulgaria. Både agurk og yoghurt føles kjølende i varmen. Med litt valnøtter og hvitløk samt urter blir det også noe å tygge på og ikke minst ekstra smak.
Denne paien er lettlaget, men ikke mindre smaksrik av den grunn. Får du ikke tak i friske fiken, kan du bruke soltørket tomat som topping.
Denne retten er komponert av kjøkkensjefen på restauranten 4 Roser i Harstad.
Server grillede kyllinglår med appelsinsaus og rotgrønnsaker? For å lage den litt ekstra spicy kan du tilsette litt grønn karripasta i sausen.
Denne vegetarlasagnen er inspirert av originalen (som alltid er med kjøtt) og smaker like godt som den. Bare prøv.
Denne kyllingretten er enkel å lage og smaker herlig sammen med potetmos og kokte grønnsaker. Den ekstra spissen setter honningen.