Lag en deilig marinade med sennep og rosmarin. Vi kan love deg at den passer godt til alle typer kjøtt, og setter en smak som du og alle rundt bordet garantert vil sette stor pris på.
Legg laks på grillen. Det blir et fabelaktig måltid. Her har den fått et spennende internasjonalt følge.
Denne retten kan du forenkle ved å kutte ut sausen hvis du har dårlig tid. Skal du bruke den i festlig lag, må du ha den med.
Pannekaker kan også gratineres, og de kan til og med ha reker som topping.
Fyll pannekakene med laks og crème fraîche og middagen er sikret. Her er den enkle oppskriften.
2000-tallet er snart to tiår unna, og da er det på tide å hente opp det tiårets favoritter. Som eplemartini. Men ikke så søt som mange laget martinien den gangen.
Lag en suppe som virkelig smaker. Den er enkel å lage og alle rundt bordet bil bli garantert fornøyd.
Her får du oppskriften på fondue, men ikke bare det. Her er forslag til tilbehøret som pesto og sauser.
Med disse populære skjelle lager du fest midt i uka på 15 minutter. Har du safran blir middagen enda mer spennende. Likevel fortsatt rimelig.
En herlig måte å tilberede breiflabben på som får frem den gode smaken. Oppskriften på marinaden får du med.
Gi medisterbollene en herlig julesmak og et eksotisk preg. La de å følge av honning, tørket frukt, kanel og couscous.