Fattoush er en klassisk salat opprinnelig fra Libanon, men som også brukes over hele Midt-Østen med sumac og fritert pitabrød
Zaalouk er en krydret marokkansk aubergine- og tomatsalat som kan serveres lun eller kald. Som egen rett eller tilbehør.
Umamitini er en vri på den klassiske Dry Martinien og vil gi en original smak med fantastisk umamismak i bakgrunnen. Cocktailen passer til det meste, men er ypperlig til sjømat.
En lekker ostekake med enten årets friske jordbær og rabarbra eller det du har i fryseren.
Salsa verde smaker like godt til pasta eller gnocchi som til stekt eller kokt fisk samt kjøtt. Den ultimate dip-sausen.
En god munnfull med pære, rom og ingefær som varmer ekstra etter skituren.
Denne juleduftende drinken er fin å servere ved siden av juleknasket siden den er søtlig men ikke for søt.
Denne drinken kombinerer tre populære sourdrinker: Amaretto sour, whisky sour og new york sour.
Torsk trives veldig godt sammen med godt smør og syrlige norske epler.
Pærekake med rosmarin – en glutenfri kake som har det lilla ekstra. Mandel, brun farin, kardemomme, sitron, rosmarin, pistasj og pærer.
Sardiner er topp til en sommerlig pasta. Denne oppskriften er enkel og rask å lage, og passer som både lunsj og middag.