Pastasalat med spekepĂžlse
Foto: Morten Brun

Pastasalat med spekepĂžlse

Denne pastaretten kan du nesten lage pÄ vei hjem fra jobben. Men pastaen mÄ kokes, men det er gjort pÄ et Þyeblikk. Veldig godt og tilsvarende enkelt Ä lage.

FremgangsmÄte

  1. Kok pastaen etter anvisning i rikelig med lettsaltet vann.
  2. Del salamistykket og ost i biter.
  3. SkjĂŠr purren i ringer.
  4. Bland majonesen ut i crĂšme fraĂźche.
  5. RĂžr inn hvitlĂžk, sitronsaft og krydder.
  6. Bland sammen pasta, grĂžnnsaker, valnĂžtter og dressing.
  7. La pastasalaten trekke minst en time fĂžr servering.
  8. Server sammen med brĂžd.

Tips: Pastasalaten holder seg godt til neste dag.

PÄ jakt etter en ny pastaoppskrift, du finner vÄre beste her

Pastaoppskrifter i Apéritifs kokebok

Bli abonnent pĂ„ aperitif +  og oppnĂ„ store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved Ă„ legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

FĂ„ dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Aperitif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nÄ
Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Opplev storsatsingen pÄ Nasjonalbiblioteket med Credo og Heidi Bjerkan, mÞt verdens mest toneangivende kokk gjennom de siste tiÄrene, Ferran Adria og verdens mest bÊrekraftige restaurant Aponiente, blant annet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nÄ - 2

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjÞpes pÄ flyplassen
+
Tester

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjÞpes pÄ flyplassen

Stopper du opp i taxfreebutikken pÄ neste utenlandsreise, er det en hÄndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nÄ - 3

Her fÄr du et nytt syn (og smak) pÄ chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her fÄr du et nytt syn (og smak) pÄ chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, Ăžkologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende mĂžte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nÄ - 4

Old-school rĂždvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rĂždvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne Ăžkologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske hĂžyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nÄ - 5

Ingenting er som hjemmelaget fiskegrateng
Dagens rett
Fiskegrateng

Ingenting er som hjemmelaget fiskegrateng

Det er ingen grunn til Ä overlate til andre Ä lage fiskegratengen. Oppskriften fÄr du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nÄ - 6

Lilleputtlandet Moldova hevder seg i skyggen av Ukrainakrigen
+

Lilleputtlandet Moldova hevder seg i skyggen av Ukrainakrigen

VingÄrden Milestii Mici i Moldova huser verdens stÞrste vinkjeller med rundt to millioner flasker som Moldova har sÞkt om Unesco-beskyttelse for. Men hvorfor er det sÄ mange flasker til overs fra 1986-Ärgangen?

Les hele saken
FÄ ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver sÞndag fÄr du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene vÄre her