Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Salsa verde smaker like godt til pasta eller gnocchi som til stekt eller kokt fisk samt kjøtt. Den ultimate dip-sausen.
Sendt inn av Apéritif
Avocado-salsa er tynnere enn guacamole og er perfekt å dryppe over alt fra tacos til meksikanske kjøttretter - eller også som dip til nachos.
Denne salsaen er både sterk og god med både ancho og guajillo-chili.
Jalapeno-salsa lager du enkelt selv. Smaken overgår alt av det som finnes i glass.
Her oppskriften på en salsa som ikke brenner på tunga. Server den til fredagstacoen sammen med nachos eller som tilbehør til pølser, og annen grillmat.
Salsa er enkelt å lage selv. Her har du oppskriften på en skikkelig sterk en.
Vi varter opp med et skikkelig festmåltid denne helgen som blir ekstra smakfull.
Les hele sakenOvnsbakt pepperkveite er intet mindre enn et luksusmåltid, men som er uhyre enkelt å lykkes med.
Les hele sakenHer er historien om Santa Lucia og oppskriftene på lussekatter og tilhørende drikke, og et utvalg andre safransmakende søtsaker.
Les hele sakenDet er det store spørsmålet for pinnekjøttentusiastene - og dem blir det stadig flere av.
Les hele sakenDet er lov å kose seg litt ekstra når det er Lucia-dag, og du vil bli overrasket over hvor godt blåskjell og safran hører sammen,
Les hele sakenGin er mer populært enn noensinne. Her får den ekstra smak av safran, og blandet med andre smaksforsterkere blir dette en drink du husker.
Les hele saken