Denne retten er ikke veldig krevende. Derimot er den uimotståelig god.
Denne retten kan du by hvem som helst på. Ovnsbakt kveite med risotto, tomater og ristede skorsonerrøtter blir en slager. Følg oppskriften og du er garanter sukess.
Fisken du skal tilberede nå er uten tvil mange nordmenns favoritt. Når den får følge av et annet lite sjødyr og en deilig saus vil du opplagt lage retten flere ganger.
Hva er kjøttkaker uten grønn ertestuing? Her får du oppskriften på stuingen som gjør susen.
I denne oppskriften er det torsk eller steinbit som er brukt. Du kan også bruke sei, hvitting, lysing eller kolje/hyse. Og selvfølgelig skal du ha i sjampinjong.
Denne omeletten er noe av det raskeste du kan lage til lunsj, middag eller til å servere på koldtbordet.
Enhver fest må avsluttes med en dessert. Den bør være litt utenom det vanlige. Denne oppskriften er det. Prøv sjokoladetrøffelkake med pinjekjerner.
En festmeny har nesten alltid en skikkelig hovedrett av kjøtt. Vi foreslår rosastekt reinsdyr med røde plommer. Her er oppskriften.
En forrett er forutsetning for en festmeny Vi foreslår pepperristet kongekrabbe på hvitløkstoast med avokadopuré, mango og laksekaviar. Her er oppskriften.
Andebryst med stekte poteter og søtpotetpuré er en skikkelig hovedrett til en festmeny eller du skal kose deg. Her er oppskriften.
Denne retten finnes det trolig like mange oppskrifter på Janssons fristelse som det finnes svensker. Her er en av oppskriftene alle vil like.