Denne omeletten er noe av det raskeste du kan lage til lunsj, middag eller til å servere på koldtbordet.
Denne omeletten er noe av det raskeste du kan lage til lunsj, middag eller til å servere på koldtbordet.
Enhver fest må avsluttes med en dessert. Den bør være litt utenom det vanlige. Denne oppskriften er det. Prøv sjokoladetrøffelkake med pinjekjerner.
En festmeny har nesten alltid en skikkelig hovedrett av kjøtt. Vi foreslår rosastekt reinsdyr med røde plommer. Her er oppskriften.
En forrett er forutsetning for en festmeny Vi foreslår pepperristet kongekrabbe på hvitløkstoast med avokadopuré, mango og laksekaviar. Her er oppskriften.
Andebryst med stekte poteter og søtpotetpuré er en skikkelig hovedrett til en festmeny eller du skal kose deg. Her er oppskriften.
Denne retten finnes det trolig like mange oppskrifter på Janssons fristelse som det finnes svensker. Her er en av oppskriftene alle vil like.
Svinefilet er lettlaget og smakfullt, og med soppsaus til får du enten brukt noe av høstens soppfangst eller bruke sjampinjong fra butikken.
Denne retten med en våre favorittfisker er det den kjente kokken Trond Moi som har kreert.
Pannekaker er ikke bare barnemat, men også et godt og ikke minst raskt alternativ til middag når du velger salt fyll. Denne oppskriften er veldig rask å få til.
Lag denne deilige gratengen med blomkål som får følge ev en like deilig saus .