Dette er svenskenes vri på fastelavnsboller som absolutt bør prøves.
Vaffel- eller pannekaketårn med krem og syltetøy mellom lagene er klassikere. I denne oppskriften er det ostekrem som gjør susen.
Saup er væsken som blir igjen etter kinning av smør. Derav navnet kjernemelk. Den syrlige saupen setter ekstra god smak på vaflene.
Alle elsker ostekaket. Men innimellom kan det være på sin plass med litt ny inspirasjon. Som her hvor epler og ingefær setter den lille ekstra spissen.
Hvem kan motstå en eplekake med sesamfrø, pinjekjerner, marsipan og aprikos? Flg oppskriften så får du se.
Ostekake er en sikker vinner på kakebordet. Her en oppskrift med lime som setter en ekstra spiss på kaken.
Lag en deig og få to langpannekaker ut av det hele. Dette er oppskriften som gjør deg til en mesterbaker blant venner.
Denne oppskriften på pannekaker vil du garantert bli glad i. Den gir en rett som alle vil like. Prøv gjerne salt fyll i pannekakene slik som ost og skinke.
Her får du oppskriften på hvordan du lager en enkel hollandaisesaus med estragon.
Frisk purre koker vi forsiktig og serverer dem rykende varme med en enkel hollandaisesaus som forrett. Her har du oppskriften på begge deler.
Lag en grillmåltid med laks og server den med en enkel béarnaise. Du kan servere på 15 minutter.
Fyll pannekakene med laks og crème fraîche og middagen er sikret. Her er den enkle oppskriften.