En lekker ostekake med enten årets friske jordbær og rabarbra eller det du har i fryseren.
En lekker ostekake med enten årets friske jordbær og rabarbra eller det du har i fryseren.
Etter et godt måltid smaker en liten porsjonspai som denne perfekt som dessert.
Jordbær og rips gir god friskhet til denne bakte ostekaken. Perfekt til sommerens kakebord.
Denne kaken heter noen steder mannik og andre manna som er semulegryn på ukrainsk.
Bakt havregrøt er en veldig populær rett som kan spises som frokost eller til kaffen.
Denne kaken er det ikke så mye som skal til for å sette preg, for her er det så mye annet godt som bidrar som blant annet tyttebær.
Lag ostekaken som muffins og du får porsjonskaker som er supre å ta med utendørs. Eller til barnebursdagen.
Her er det bananer, sjokolade og nøtter som gir deg en kake du garantert vil bake flere ganger.
Har du plommer enten i hagen eller kjøper de i butikken, ja da kan du bake denne deilige kaken.
I denne moussekaken er det brukt en teknikk som heter italiensk marengs for maksimal luftighet. Smaken er det blåbærene som bidrar med.
Selvfølge kan du prøve deg på en liten sang mens du baker denne kaken. Best resultat får du nok hvis du konsentrer deg om bakingen.
Du må prøve denne retten med lammelår. Det skal selvfølgelig på grillen. Vi gir deg også oppskriften på ratatouille og hvordan du skal tilberede couscous.
Denne kaken er en herlig dessert. Du kan selvfølgelig også bruke den til kaffen. Med bringebær og frisk mynte garanterer vi at den vil falle i smak hos alle rundt bordet.