Denne eplepaien er inspirert av amerikanerens måte å lage pai på. Med myke deilige eplebiter og rosiner toppet med et deilig og sprøtt lokk. Serveres med vaniljeis eller pisket krem.
Denne eplepaien er inspirert av amerikanerens måte å lage pai på. Med myke deilige eplebiter og rosiner toppet med et deilig og sprøtt lokk. Serveres med vaniljeis eller pisket krem.
Lag en lettlaget, forfriskende, og velsmakende suppe med epler. En perfekt dessert etter et godt måltid. Den kan serveres både kald og lun.
Bakte epler slik det de gjør det i Toscana er en super dessert på høsten. Server den lun og vi lover suksess. Her er oppskriften.
Det er få av oss som ikke elsker muffins. Her har du en oppskrift der de får besøk av epler.
Lag en eplepizza som er en variant av eplekake. Den skal bakes i langpanne og nytes lun med vaniljeis.
De norske eplene er ikke bare gode å sette tenna i. De er ypperlige i desserter og kaker som i denne epleterten med vaniljekrem.
En myk og deilig eplekake med pinjekjerner som smaker godt til kaffen eller som dessert. Bak flere mens du er i gang og frys ned.
Eplekake blir vi aldri lei av. Denne gangen matcher vi eplene med en gjærdeig og smaker til med kanel. Noe som aldri blir feil.
Vafler er manges favoritt til kaffekosen. Her har du en oppskrift som gir både luftige og deilige munnfuller.
Ostekake er en sikker vinner på kakebordet. Her en oppskrift med lime som setter en ekstra spiss på kaken.
Det å lage koksboller er ingen kunst. Du fikser det lett selv hvis du følger vår enkle oppskrift.
Solbærmuffins er rene helsekosten proppfull som den er av antioksidanter og vitaminer. Prøv denne oppskriften.
Skoleboller eller skolebrød er enkelt å lage selv. Dessuten smaker de mye bedre enn de i butikken. Bare spør de yngre i familien.
Disse tertene er det vanskelig å motstå, fylt med vaniljekrem og toppet med blåbær og bringebær. Det er lettlaget også
Med denne lettvinte oppskriften får du 60 friske makroner med bringebærfyll å servere. Husk bare å følge tipsene for perfekt resultat.