ingredienser

Oppskrifter som inneholder vårløk,

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 5 minutter

    Denne dressingen som opprinnelig tok av på sosiale medier i en kål- og avocadosalat, smaker fortreffelig og er utrolig fleksibel - en selvfølge på en hver salatbuffet og koldtbord.

  • placeholder
    5 minutter

    Lyst på noe skikkelig eksotisk og smakfullt til middag? Da bør du prøvde denne oppskriften med breiflabb i kokossuppe med asiatiske smaker.

  • 30 minutter

    Denne vrien på thaisuppa pho med det herlige reinkjøttet kan bli din nye favoritt.

  • 15 minutter

    Jianbing er en typisk kinesisk gatemat som ofte spises til frokost.

  • 10 minutter

    Du kan godt servere denne salaten alenen som hovedrett. Med alt det gode som er i garanterer vi at det blir mett og fornøyd.

  • 40 minutter

    Sskreiloins med frisk gresskarpuré, soyasjysaus og råstekte ingefærgrønnsaker er en perfekt rett til en romantisk middag for to.

  • 20 minutter

    Denne fyldige suppen kan lages med krabbe eller reker - og så chilisterk som ønsker den.

  • 20 minutter

    Gunkan Maki er enkelt å lage, og blir enda bedre med krabbe. Oppskriften er hentet fra Frida Ronges bok Nordisk Sushi

  • 30 minutter

    Gyoza kan dampes eller friteres. Begge deler er supergodt.

  • placeholder
    1 time

    Disse dumplingsene er lettlagde og sunne

  • 1 time 30 minutter

    Denne ramensuppen passer uansett sesong men er ekstra deilig nå på høsten. Etter første gang du har smakt denne får du vann i munnen av å tenke på den igjen.

  • 5 minutter

    Denne måten å lage krabbe på er enklere enn du tror, og smaker topp med ristet brød og sriracha-majo.

  • 15 minutter

    Ají er enkel å lage og det er få faste normer. “Alle” i land som Colombia og Ecuador har sin egen oppskrift. Mange har en sånn-cirka-oppskrift, slik at én ají aldri er som den forrige. Noen legger sin ære i å ha den beste ajíen, mens andre kjøper en ferdig ají. Men alle har en ají stående klar. Denne (halv)sterke chilisausen er mest anvendelig til latinamerikanske matretter, men fungerer også svært godt til “norske retter” som pizza og sandwicher. Alle typer ají passer ypperlig til anledninger med potetgull, tacochips, patacones og annen snacks.

  • 45 minutter

    Nydelig vegansk dip med ovnsbakt paprika, valnøtter og en liten touch hvitløk.

Forsiden akkurat nå
Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist
Ukens drink
Mulled wine

Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist

I mulled wine er det rødvin og krydder, og ikke sterkere saker, som ofte er tilfellet med hjemmelaget gløgg. Det gjør den snillere for alle. Varmer godt gjør den likevel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet
+
Tester

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet

Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing
Dagens rett
Burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Denne burgeren går utenpå det meste, og det til tross for at den er helt fri for både cheddar, ketchup og pommes frites.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken