Har du laget risgrøt og har rester igjen, lager du du riskrem. Spe på med jordbærsaus og du har en deilig dessert. Her er oppskriften.
Har du laget risgrøt og har rester igjen, lager du du riskrem. Spe på med jordbærsaus og du har en deilig dessert. Her er oppskriften.
Hjemmelaget iskrem smaker deilig og er mye enklere å lage enn du tror. Server den med krydret kompott av hermetisk og tørket frukt. Garantert en suksess.
Riskrem med rød saus er en klassiker som hele familien liker. Enkel å lage og smaker godt etter enhver middagsrett. Her har du oppskriften.
Har du lyst på sjokoladekake skal du lage denne. Veldig enkel å få til. Her er oppskriften.
Disse pannekakene er ekstra gode. Når du i tillegg legger på jordbær og krem må du huske på å lage mange nok. De vil helt sikkert forsvinne fort.
Denne kaken har en herlig smak av sjokolade og kaffe. Elsker du kaffe da blir den din favoritt.
Klart du skal bake disse bollene. De er både veldig gode og en god tradisjon.
Denne enkle kombinasjonen av kakao/varm sjokolade og myntelikør samt After Eight er både forfriskende og varmende.
Det er brukt O.P. Anderson i denne oppskriften, en rund og ikke for intens akevitt, men enhver akevitt i den tørrere stilen fungerer her. Det som gjør drinken er faktisk ingefærølet.
Disse må du lage. S’mores består av to kjeks, en sjokoladebit og en nygrillet marshmallow som smelter sjokoladen. Ingen klarer å si nei til en til.
Denne kaken kalles også jordbærrand. Deilig og sommerlig. Og passe feststemt.
En slik dessert er det få som kan motstå. Når du legger til sausen er det garantert enda færre.
Den engelske klassikeren fudge, her med sjokolade, er avhengighetsskapende.
Lag disse uimotståelige karamellene med smaken av lime. Syrlig og søt på en og samme gang. Garantert suksess hos både små og store.