- Smelt smør og sjokolade over vannbad.
- Ta bollen opp av vannet og avkjøl litt.
- Pisk egg, vaniljesukker og sukker til eggedosis.
- Hell den flytende men avkjølte sjokoladen i en tynn stråle mens du pisker.
- Hakk nøttene og bland med mel og bakepulver.
- Vend dette inn i sjokoladedeigen og bland til helt jevn.
- Sett ovnen på 175 grader.
- Dekk en (liten) langpanne med bakepapir. Hell deigen jevnt utover.
- Stek kaken midt i ovnen i ca. 20-25 min.
- Den skal være litt klissete inni, men det skal ikke feste seg mye deig på en pinne når du tester. I så fall stek noen minutter til.
- Avkjøl og skjær opp i firkanter.
Se våre andre oppskrifter på brownies
Her finner du veldig mange oppskrifter på kaker
Mange deilige sjokoladekaker finner du her
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig som rabatter på alle våre kurs