ingredienser

Oppskrifter som inneholder vann

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 30 minutter

    En slik dessert er det få som kan motstå. Når du legger til sausen er det garantert enda færre.

  • 45 minutter

    Disse sprø og deilig kakene hører absolutt julen til. Dessuten er de veldig enkle å lage, men du må ha et krumkakejern.

  • placeholder
  • 30 minutter

    Denne paien med søtpotet må du prøve.Her er den enkle oppskriften.

  • 1 dag

    Disse eggene er hotte. Selvfølgelig avhengig hvor mye Chili du bruker. Først skal hardkokes. Så skal du på glass med marinaden. Og så kan du forsyne deg.

  • 1 dag

    Rødbetmarinerte egg kan du servere som snacks eller appetittvekker. Ogso delt i to på en seng av salat sammen med hjemmelaget aïoli.

  • 5 minutter

    Så enkelt er det å lage smørkokte sukkererter. På fem minutter er de klare. Oppskriften er hentet fra boken Stiansen inviterer til fest av Annette og Bent Stiansen.

  • 1 time 30 minutter

    Her er en deilig pai med gresskar. Pisket litt krem ved siden av. Følg oppskriften og du blir en helt.

  • 15 minutter

    Denne biffgryta lager du på 15 minutter. En skvett rødvin gjør susen.

  • 20 minutter

    Glaserte epler er noe alle liker enten det er til Halloween eller jul. En god idé også til et barneselskap.

  • placeholder
  • 30 minutter

    En av de aller flotteste matfiskene vi har er piggvaren, og når den kommer på bordet er det duket for fest. Spesielt når den får slikt godt tilbehør som i denne oppskriften.

  • 15 minutter

    Syltet sopp er en utmerket måte å ta vare på høstens fangst. Her er oppskriften.

  • 3 timer 10 minutter

    Italienernes svar på fløtepudding finner du her i en litt lettere variant, men med all smak i behold. Med en saus av norske blåbær, bringebær, bjørnebær og rips blir dette en himmelsk dessert.

  • 1 time 40 minutter

    Har du akkurat plukket kantarell eller har de i fryseren kan du lage en fantastisk sopp-pai. Følg bare vår enkle oppskrift og du har et herlig måltid foran deg på bordet.

Forsiden akkurat nå
En hjerteformet bløtkake blir midtpunktet på kakebordet
Ukens kake

En hjerteformet bløtkake blir midtpunktet på kakebordet

Når den i tillegg er fylt med en deilig og tykk sitronkrem, er kakelykken sikret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg

Det er en sjelden godbit som venter den som setter pris på champagnens fascinerende univers av tertiæraromaer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Chardonnaychampagne setter en ekstra spiss på festen – denne er også et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Chardonnaychampagne setter en ekstra spiss på festen – denne er også et veldig godt kjøp

En favoritt i kategorien chardonnaychampagne som også byr på veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Frappato er sommerdrue nummer én – nå til veldig gunstig pris
+
Ukens vin

Frappato er sommerdrue nummer én – nå til veldig gunstig pris

Den kombinerer lys rød frukt med stor saftighet og moderat alkohol. Vin som fint kan nytes utendørs og lett avkjølt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Bobler, sjømat og sommerstemning
Matkurs og vinkurs
Winedinner 22. mai i Oslo

Bobler, sjømat og sommerstemning

Den 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatfat.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol
+
Ukens vin

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol

Denne Franciacorta-klassikeren er oppgradert av selveste Richard Geoffroy, kjellermester for Dom Pérignon gjennom 28 år. Som også utfordrer sake-tradisjonen.

Les hele saken