Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Disse eggene er hotte. Selvfølgelig avhengig hvor mye Chili du bruker. Først skal hardkokes. Så skal du på glass med marinaden. Og så kan du forsyne deg.
Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt
Bakt brie er simpelt, elegant og syndig godt. At middagen er ferdig på 1-2-3 gjør den perfekt for late kvelder der du vil kose deg litt ekstra.
Få ting er så sensuelt og deilig som østers. Denne ekstra luksuriøse oppskriften kombiner østersens delikate smak av friskt hav og mineraler med sødmefylt vinterrabarbra og frisk salt lodderogn. Dette er pur nytelse.
Okra er en belgfrukt og kommer opprinnelig fra Etiopia. Den dyrkes nå også i de fleste tropiske og subtropiske strøk. Her har vi tilsatt Chaat Masala. Les mer her.
Rødbetmarinerte egg kan du servere som snacks eller appetittvekker. Ogso delt i to på en seng av salat sammen med hjemmelaget aïoli.
Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.
Les hele sakenDu trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.
Les hele sakenNår du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.
Les hele sakenEller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.
Les hele sakenDisse kjøttbollene gjør stor lykke på tapasbordet og er enkle å frakte med seg.
Les hele sakenEn nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.
Les hele saken