ingredienser

Oppskrifter som inneholder vann

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 3 timer

    Vil du ha litt viltpreg på fårikålen, skal du forsøke denne oppskriften.

  • 30 minutter

    Lammekjøtt er det lett å få tak i. Renskåret kjøtt fra låret er godt og mørt og trenger ikke så lang varmebehandling. Lammesauté med kantareller er perfekt når du er skrubbsulten.

  • 5 minutter

    Skal du lage noe skikkelig fransk skal du bruke denne oppskriften på fransk lammegryter. Følg oppskriften og du blir en suksesskokk.

  • 1 time 30 minutter

    Fårikålen kommer i mange forskjellige varianter. Her er oppskriften på den de helst spiser i Troms.Nemlig kjøttmølja.

  • 1 time 30 minutter

    Slik vil de ha fårikålen i Rogaland. Det blir en lammegryte. Her har du oppskriften.

  • 30 minutter

    Denne smakskraftige sorbeten smaker veldig godt sammen med vaniljeis eller vafler og krem.

  • 20 minutter

    Finnbiffgryte med reinskav eller elgkjøtt er garantert en suksess på middagsbordet. Hvis du supplerer med sopp og oliven blir det ekstra godt. Her er oppskriften.

  • 1 time

    Steinbit er en av de aller beste matfiskene vi har, og her får den lekkert følge av estragonsmør og fennikelkompott. Oppskriften er svært lett å følge - og sabla god.

  • 20 minutter

    Kveite er en fisk med fast kjøtt, som passer perfekt til å legge på grillen. Med det tilbehøret du finner i oppskriften blir det en suksess rundt bordet.

  • 30 minutter

    Makrellen er sprell levende, sølvblank og utrolig velsmakende, og hører helt klart sommeren til. Her har vi paret den med rabarbra. Gjett om det smaker deilig?

  • 45 minutter

    Jordskokksuppe med spekeskinke er virkelig smakfull og delikat. Selvsagt med norsk spekeskinke som tilbehør. Her er oppskriften.

  • 30 minutter

    Kveite er manges favoritt og en de deiligste fiskene vi kan servere på middagsbordet. Prøv syltet kveite på endive- og ruccoulasalat.

  • 30 minutter

    Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er en oppskrift du bare må prøve. Dette spydet kan du servere som en forfriskning eller som forrett eller dessert.

  • 20 minutter

    Har mye du rabarbra i hagen eller venner har, kan du lage deilig rabarbrasuppe og fryse den ned. Smaker like godt varm om vinteren som kald om sommeren.

Forsiden akkurat nå
De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin

Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene
+
Godbiter i pollisten

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene

Men vi gir ikke slipp på friskhet og all moderasjon hva alkohol angår. Selv dette kan solsvidde Priorat stille opp med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget
+
Ukens vin

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget

Denne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage
Dagens rett

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage

Laks dekket med nøtter på en smaksrik sopp-vinaigrette er mye raskere å lage enn du kanskje tenker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Heldig er den som kan plukke solbærene selv - og her er oppskriftene

Solbær er noe av det sunneste du kan spise av bær, og de norske hage-solbærene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.

Les hele saken