Pinnekjøtt

oppskrifter.webp
  • 30 minutter

    Rester av pinnekjøtt får nytt og spennende krydret liv med denne oppskriften.

  • 4 timer

    Det er slik du skal tilberede pinnekjøttet sier Eyvind Hellstrøm. Følger du hans oppskrift, der du også får med hvordan du skal lage deilig kålrotstappe, blir det garantert suksess.

  • 4 timer

    Pinnekjøtt av rein er et helt nytt alternativ som også kan serveres med mandelpoteter, kålrabistappe og rørt tyttebær.

  • 2 timer

    Brandade er en klassisk fransk rett av klippfisk med luftig potetmos, olivenolje og hvitløk. Denne oppskriften er komponert av en av Norges mest berømte kokker, Lars Barmen.

  • 40 minutter

    Det er ingen kunst å lage sin egen vossakorv. Følg bare denne enkle oppskriften og du kan serve.

  • 4 timer

    Pinnekjøtt er ingen heksekunst å tilberede. Følger du våre enkle råd kan du ikke mislykkes. Her er fremgangsmåten.

  • 2 måneder

    Har du lyst til å lage ditt eget pinnekjøtt. Da skal du følge denne oppskriften. Det tar litt tid før kjøttet er klart. Samtidig er det veldig enkelt å få til.

  • 3 timer

    For mange er det helligbrøde å gjøre noe nytt med pinnekjøttet, men vi gir deg her en spennende oppskrift med eksotisk smak. Prøv Honningglasert pinnekjøtt på thaivis.

  • 1 dag 2 timer

    Når du lager pinnekjjøttet med rødvin og aprikos får du en smaksopplevelse som er herlig

  • 3 timer

    Noen forspiser seg på pinnekjøtt og så mye at de går lei. Ved å forandre litt på tilberedning og tilbehør, som i denne oppskriften, skal det godt gjøres å miste lysten på en middag til. Da er du dessverre ikke en ekte pinnekjøttelsker.

  • 2 timer

    Sett farge på pinnekjøttet med denne oppskriften. Tyttebærsausen som du også får oppskriften på her, er selvfølelig med på fargesettingen. Til og med hvit saus hører med.

  • 4 timer

    Her får du oppskriften du trenger for at pinnekjøttet blir perfekt.

  • 3 timer

    Dette er den enkleste oppskriften på hvordan du lykkes med pinnekjøttet. Følg oppskriften og alle de gode rådene som følger med.

Forsiden akkurat nå
Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette drikker du til and
Tester

Dette drikker du til and

Andevennlige drikkevarer finner du innen alle kategorier og prisklasser. Her har du en rekke forslag som kan kalles allroundere når det er and på menyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken