Amerikansk eplekake med kremostglasur
Foto: Karoline Pettersen

Amerikansk eplekake med kremostglasur

Fremgangsmåte

Rør smør og sukker til det blir lett og luftig.

Rør i kanel og egg - ett av gangen.

Riv eplene grovt og ha det i røren. Tilsett mel og bakepulver og rør godt.

Hell røren i en godt smurt kakeform (24 cm i diameter) og stek kaken i ovnen ved 175 °C i ca 40 minutter.

Avkjøl kaken og ta den ut av formen. Bland sammen ingrediensene til glasuren og ha den på kaken.

Har du lyst til å bake en annen kake med epler så finner du veldig mange forslag her

Her finner du veldig mange kakeoppskrifter

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få ukens kake som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Frukt.no

4
4/5 etter 29 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen