Asparges og parmesanost i spekeskinke

Asparges og parmesanost i spekeskinke

Når du har lyst på noe virkelig godt, og som er raskt å lage skal du kjøpe asparges. Den skal få følge av deilig ost og en skinke som mange kaller erkenorsk. Bare følg den enkle oppskriften.

Fremgangsmåte

Rens aspargesen og kutt av rotenden. Skrell den nedre delen med en potetskreller. Forvell i kokende vann i 3-5 minutter, avhengig av tykkelsen på aspargesen.

Skyll aspargesen i kaldt vann for å stoppe kokingen og tørk dem forsiktig.

Bunt sammen en stav av parmesanost og en asparges og bind sammen med en skive spekeskinke. Legg dem på et serveringsfat.

Serveres sammen med ferskt brød og rømmedressing

Her finner du over 200 oppskrifter med asparges

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen