- Pensle biffer med olje og krydre med salt og pepper.
- Grill biffene på middels sterk varme i 2-3 minutter på hver side.
- Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu biffene, og steke dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem.
- La kjøttet hvile noen minutter før du skjærer det opp i tynne skiver.
- Del opp bagetter. Smør på kremost og ha på tomat, biffkjøtt og chimichurrisausen.
- Chimichurrisaus:
Ha urter, hvitløk, salt og pepper i en foodprosessor. - Tilsett rødvinseddik, sitronsaft og olje i en tynn stråle under kjøring.
- Sausen er ferdig når alt er pent blandet.
- Sett den til siden og la smakene marinere seg.
- Serveres romtemperert. Kan holde seg i kjøleskapet.
- Lag gjerne sausen en stund i forveien slik at smakene får satt seg, da blir den ekstra god.
Her kan du forsyne deg av veldig mange oppskrifter på sandwich
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig som rabatter på alle våre kurs