Bakt potet med skagensalat
Foto: Inkognito

Bakt potet med skagensalat

Det er nesten utrolig at noe så enkelt kan smake så godt. Deilig fylt potet med skagensalat og lodderogn. Du kan gjerne servere retten på koldtbordet eller som en spenstig forrett.

Fremgangsmåte

Prikk potetene med en gaffel. Legg saltet i en ildfast form med potetene oppå.

Stek potetene midt i ovnen på 175 grader til de er møre, ca. 50 minutter.

Snitt potetene og ha i hjemmelaget skagensalat . Pynt med lodderogn og salat som er vendt i pesto. Servér med sitron og dill.

Tips: I stedet for å bake potetene på grovsalt, kan du pakke dem inn i aluminiumsfolie i stedet

Slik lager du pesto selv

Flere gode potetretter finner du her

Se alle våre andre oppskrifter med bakepotet

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Frukt.no

5
5/5 etter 21 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen