Grand Fief de la Cormeraie Muscadet Sèvre et Maine sur Lie 2018

Det er nesten utrolig at noe så enkelt kan smake så godt. Deilig fylt potet med skagensalat og lodderogn. Du kan gjerne servere retten på koldtbordet eller som en spenstig forrett.
Prikk potetene med en gaffel. Legg saltet i en ildfast form med potetene oppå.
Stek potetene midt i ovnen på 175 grader til de er møre, ca. 50 minutter.
Snitt potetene og ha i hjemmelaget skagensalat . Pynt med lodderogn og salat som er vendt i pesto. Servér med sitron og dill.
Tips: I stedet for å bake potetene på grovsalt, kan du pakke dem inn i aluminiumsfolie i stedet
Flere gode potetretter finner du her
Se alle våre andre oppskrifter med bakepotet
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Frukt.no